Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи каза, че е невъзможно да се сравнят Кристиано Роналдо и Душан Влахович. Според италианеца Влахович има нужда от време, за да да се подобри. 22-годишният футболист се присъедини към Ювентус от Фиорентина в сделка за 75 милиона евро през януари. Той отбеляза гол при дебюта си в Ювентус срещу Верона, а срещу Виляреал ще направи своя дебют в Шампионската лига.

Бонучи пътува с отбора за Испания, но вероятно ще започне на резервната скамейка, тъй като все още не се е възстановил напълно от контузията си в прасеца. Италианският национал е изиграл само един мач досега през 2022 г.

„Виляреал играе добър футбол и има опит, но с Душан имаме отправна точка. Той може да задържи топката, когато противниците се защитават дълбоко и да ги увлече“, заяви Бонучи.

„Влахович има нужда от време, за да прави грешки и да се подобрява. С Кристиано започвахме всеки мач от 1:0. Той даваше енергия и манталитет на групата. Не може да се сравнява с Влахович, който е класически централен нападател, а и все още е много млад”, допълни европейският шампион с Италия.