В среща от 4-ия кръг на група G в Шампионска лига тимовете на Бешикташ и Монако завършиха 1:1.

Френският тим започна активно срещата и още в 15-ата минута Тилеманс си създаде добро положение, но вратарят на домакините се справи. Към края на първата част отново Монако имаше възможност да открие резултата, но Фабрисио направи ефектно спасяване и не даде шанс на гостите да отбележат.

Все пак Монако откри резултата с отличен удар на Лопес, който прониза незащитения ъгъл на турската врата в края на полувремето. Минута по-рано Гьонюл пропусна от изгодна позиция.

През втората част Бешикташ съумя да изравни резултата след дузпа. Ченк Тосун застана зад топката и прониза Субашич в 54-ата минута на двубоя.

Отлична атака на домакините само пет минути по-късно можеше да се превърне в гол, но това не се случи. В 76-ата минута Раги не съумя да изведе Монако напред, а до края на двубоя пропуски за гостите направиха Кейта и Карийо, а за домакините удар на Куарешма беше блокиран.

В крайна сметка след това равенство Бешикташ е лидер с 10 точки, а Монако са последни, на четвъртото място с едва 2 точки.