Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, похвали Джуд Белингам за поредния му важен гол с екипа на кралския клуб. Английският национал се разписа в четвъртата минута на добавеното време срещу Унион Берлин, за да донесе успеха с 1:0 на Реал на старта на Шампионската лига.

„Второто полувреме беше по-добро за нас. Хубаво е, че този път не допуснахме гол. Унион не ни остави почти никакви пространства. Белингам притежава класа, а и късметът е с него, защото винаги се оказва на точното място, както беше и срещу Хетафе. Когато атакува от втора позиция, той е много опасен. Използва интелигентността си и това му помага“, заяви Анчелоти.

Gulliver/GettyImages
39 снимки

„Отборният ни дух е на много високо ниво. Всеки, който облече фланелката на Реал, трябва да има манталитет на победител“, продължи италианецът.

„Винисиус със сигурност ни липсва, защото е един от най-добрите нападатели в света. Той умее да прави разликата. Хоселу се справи чудесно и отново можеше да вкара гол. С него сме по-опасни във въздуха“, добави Анчелоти.