Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази увереност в скорошен триумф за отбора му в Шампионската лига. Тазгодишната елиминационна фаза на турнира започна ужасяващо за „бианконерите”, които регистрираха поражение като гост от Атлетико Мадрид в Испания с 0:2. Все пак италианецът вярва, че отборът му е близо до това да спечели купата с „големите уши”.

„Вярвам, че за тези четири и половина години тук работим по добър начин. Винаги стигаме елиминациите в Шампионската лига. Изиграхме дори два финала, а да участваш в ШЛ е голяма наслада. Създадохме огромни очаквания към нас, а ако не спечелим турнира тази година, ще го сторим идния сезон. Имаме вяра в себе си”, довери Алегри пред медиите след успеха на Юве срещу Удинезе с 3:0.

Наставникът също така говори за Мойс Кийн, който вкара две попадения срещу Удинезе. „Той се представи много добре днес. Атакуваше чудесно. Все пак може да подобри контрола на топката, но нека не избързваме. Все пак е роден през 2000-та година и може да учи много. Моето бъдеще? Мисля само за мача с Атлетико вече и не искам да се занимавам с друго”, завърши треньорът на Ювентус.