Феновете на Ливърпул неколкократно прескочиха всички граници около случая с Лорис Кариус и грешките му във финала на Шампионската лига с Реал Мадрид. Те го псуваха, плашиха го със смърт, пожелаваха всичко най-лошо на семейството му...

Но след самия германски вратар, после се нахвърлиха и върху близките му. А накрая го отнесе и съвсем случайно момиче, което няма нищо общо със стража. Става въпрос за риалити-звездата Янте Роуз. 

Тя беше снимана до Кариус преди две седмици, но по случайност. И това беше достатъчно основание за руски медии да изфабрикуват историята, че е жена на футболиста. От там пък последва масова заблуда и сред феновете на Ливърпул, че двамата имат нещо общо и започнаха да я обиждат и заплашват със смърт. 

Това накара красавицата да опровергае публично, че е имала каквито и да било отношения с Кариус и оплю здраво "малоумниците", които не спират да я тормозят онлайн от няколко дни насам. А тези фенове определено заслужават и по-обидно определение. 

"Тези дни по мой адрес се произнесоха всички обиди на света, като "курва" беше най-малката от тях. Заплашваха ме, че ще ме намушкат с нож, че ще ми продадат органите, че ще убият семейството ми, че то всъщност вече е било убито, че ще ме отвлече руската мафия и какво ли още не."

"Изтрих колкото можах от тези коментари, но не можах да смогна с всички. Тези хора са малоумници! Не знам какво не е наред с тях! И всичко тръгна от една фалшива новина, че съм гадже на Лорис Кариус, когото дори не познавам. А и съм сама вече една година. Някои хора наистина са малоумни", написа Янте Роуз.