Вратарят Лорис Кариус беше подложен на унищожителна критика от свои, дори стана обект и на смъртни заплахи. В тези минути едно от малкото утешения за него беше, че бившата порно-звезда Миа Халифа го подкрепи в Инстаграм, макар и не толкова за футболните му качества, колкото за външността му. 

Изглежда, че бившата звезда от филми за възрастни не смята да спре дотук с подкрепата си към германския страж. Тя отново се изказа ласкаво за него в социалните мрежи, а после избухна и срещу капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос, който беше определен за "злодея в бяло" на финала в Шампионската лига от неутралните фенове. 

Миа Халифа пусна стара снимка на Кариус в профила си в Инстаграм, на която германецът е щастлив. И под нея написа следния текст: "Не спирай да се усмихваш! Грешките са част от човешката природа". След което избухна и срещу Рамос. 

"Fu*k you Ramos", написа порно-звездата по адрес на бранителя, а превода оставяме на вас. Испанецът е обвиняван от феновете на Ливърпул, че нарочно е контузил звездата на "червените" Мохамед Салах, след което за Реал беше лесна задача да пречупи обезкървения съперник.