Лорис Кариус е човекът, за когото говори целият футболен свят след финала в Шампионската лига в съботната вечер. И за съжаление на него самия, както и на феновете на Ливърпул, всичко се върти около двете му грешки, с които поднесе на сребърен поднос трофея на Реал Мадрид. 

И докато феновете на мърсисайдци го заплашваха със смърт и му пожелаваха всичко най-лошо, подкрепа за него дойде от най-неочакваното място. Вече бившата порнозвезда Миа Халифа говори ласкаво за него в профила му в Инстаграм. 

Куриозно, но в навечерието на финала Лорис Кариус беше постнал снимка в профила си, в която беше написал: "С вперен поглед към голямата награда", имайки предвид трофея в Шампионската лига. 

И докато всички го плюеха и обиждаха, разкрепостената бивша актриса във филми за възрастни открито флиртува с него. Тя написа под статуса му: "Ти ли си тази награда", придружено с флиртаджийски поглед. 

Това със сигурност е поутешило малко вратаря на Ливърпул, макар че задявките на Миа Халифа нямат нищо общо с футболните му качества. Но все пак са малка утеха в целия водопад от обиди по негов адрес от феновете на "червените".