Отборът на Генк и Наполи не се победиха в двубой от груповата фаза на Шампионска лига и си спретнаха нулево равенство на "Лиминус Арена". 

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти бе направил много промени в стартовия състав на гостите след победата с 2:1 над Бреша. От първата минута започнаха вратарят Алекс Мерет, защитниците Калиду Кулибали и Марио Руи, халфът Елмас и нападателите Аркадиуш Милик и Ървин Лосано.

В 16-ата минута гостите бяха близо до това да открият резултата, но първо страничната греда спря изстрел на Кайехон, а при добавката си Аркадиуш Милик прати топката в напречната греда. 

Отново полякът нацели гредата в 25-ата минута, този път след удар с глава от няколко метра.

В 36-ата минута Милик направи първото си спасяване в мача след удар с глава на Самата. 

Малко по-късно при изпълнение на корнер халфът на домакините Патрик Хрошовски изби от голлинията шут от воле на Кулибали. 

Секунди по-късно Милик направи поредния си пропуск, след като ударът му с глава прелетя ниско над вратата. 

До края на първата част Генк бе по-активният отбор, като първо Тео Бонгонда се отчете с далечен пропуск, а малко след това Мерет изби Кулибали изстрел на Сандер Берг.

През втората част отново "неаполитанците" бяха отборът с повече положения за гол. 

В 58-ата минута Кайехон направи най-големият пропуск през второто полувреме, след като пропусна да отбележи от добра позиция.

Двата отбора са част от група Е, която е оглавявана от отбора на Наполи, който има 4 точки. Генк е трети с една-единствена точка в своя актив, спечелена именно тази вечер срещу "неаполитанците".