Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се изказа доста критично за представянето на играчите си в първото полувреме на мача с Марибор от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. 

Лондончани завършиха само 1:1 срещу словенския първенец, като стигнаха до хикса след късен гол. Затова и португалецът смята, че липсата на победа в този мач е заслужена заради проспаната голяма част от двубоя. 

"През първото полувреме не играхме добре и това беше видно. Не бях доволен от представянето на отбора и от настройката преди почивката. Затова по време на паузата предприех мерки за промяна на това и се оказах прав да го направя."

"След като Марибор ни отбеляза гол, ние се вдигнахме и започнахме да играем по-добре. Тогава вдигнахме темпото, имаше фантазия и добри отигравания и заслужено вкарахме изравнителен гол."

"Но след като не си играл по-добре през по-голямата част от двубоя, няма как да искаш да победиш. Не може с 30 силни минути да искаме да стигнем до успеха. И реферът имаше своята роля в този мач", сподели Моуриньо.