Преди време мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал изригна и каза, че иска да види играчите си "загорели" преди реванша с Мидтиланд в Лига Европа. Тези негови думи явно повлияха на играчите му и те отвяха съперника с 5:1. 

И явно заразен от него, подобно изказване направи и звездата на Байерн Томас Мюлер. Той говори днес пред журналистите в Германия и коментира ответния мач с Бенфика от четвъртфиналите в Шампионската лига. Нападателят подобно на Ван Гаал смята, че баварците трябва да са "загорели" в Лисабон. 

"На нашия стадион нямахме толкова положения, колкото ни се искаше. Искахме да отбележим и втори гол, за да отидем с доста по-добър резултат в Португалия. Затова за реванша трябва да сме, как да го кажа, загорели за успех и по-живи. Но определено Бенфика показа, че заслужава да е на четвъртфиналите", сподели Мюлер. 

Байерн спечели първия мач от четвъртфиналната битка с 1:0 с ранен гол на Артуро Видал, но интригата остана с пълна сила за ответния сблъсък на "Ещадио да Луш" в Лисабон.