Старши треньорът на Бенфика Руи Витория остана доволен от играта на своя отбор, който загуби минимално 0:1 при гостуването си на Байерн в Мюнхен и така запази шансовете си за отстраняване на немския колос.

„Мачът премина както очаквахме. Горд съм с моите играчи - играхме много добре тук. Разбира се, имахме своите проблеми, но накрая играхме много добре. Не съм прекалено доволен от резултата, но като цяло играхме много добре и следвахме нашата стратегия“, заяви наставникът.

„4 или 5 хиляди фенове от Бенфика бяха тук. Те бяха много важни за нас, така че им благодаря. Следващата седмица зад нас ще са около 60 хиляди. Очаквам го с нетърпение."

"Да допуснем ранен гол не бе в плана ми. Но играхме добре и ранният гол не уби нашата увереност. Успяхме да създадем проблеми за Байерн и дори може би заслужавахме гол. Битката остава открива, имаме втори мач следващата седмица и ще дадем най-доброто т себе си отново."

"Предполагам, че не изненадахме нашия съперник, но може би изненадахме феновете на Байерн. Предполагам, че те очакваха пълна доминация и повече голове от своя отбор. Жонас ще ни липсва в реванша (заради наказание б.р.), но друг футболист ще получи своя шанс. Не са важни индивидуалностите, а отборът", допълни Витория.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS