Звездата на Барселона Лионел Меси коментира трудната победа на отборът му срещу Интер от груповата фаза на Шампионска лига. Аржентинецът записа първи 90 минути през сезона при успеха с 2:1.  И двата гола на каталунците бяха на Луис Суарес, а Меси имаше голяма заслуга за победното попадение. 

След срещатаq капитанът на Барселона коментира победата, заявявайки, че стартът е труден заради многото пътувания през лятото.

"Не искам това да звучи като критика, но когато пътуваш толкова често преди сезона, не остава време да тренираш добре и съответно нямаш основата за старта на сезона. Наясно сме защо клубът урежда тези двубои през лятото. Всички големи отбори го правят и съответно след това стартират трудно." 

"Трябва да наваксаме в предстоящите мачове, но е нужно време. Все още не сме в най-добрата си форма и затова беше много важно не толкова да играем силно, а да спечелим мачовете с Хетафе и Интер. Сега предстои нов важен двубой - срещу Севиля."

"Веднъж да вляза в ритъма си, ще мога да бъда още по-полезен на терена. Засега съм щастлив, че успях за първи път през сезона да изкарам 90 минути. Усетих умора, но исках да остана до края", заяви Меси.