Наставникът на Барселона Луис Енрике трудно можеше да си намери място от радост след феноменалния обрат срещу ПСЖ и класирането за четвъртфиналите в Шампионската лига. Каталунците разбиха с 6:1 френския си опонент и с общ резултат 6:5 продължават напред. 

Специалистът посвети успеха на всички фенове на отбора, които не отписаха тима си след тежкото поражение с 0:4 в първия двубой. И според него късметът е докоснал отбора му в тази среща. 

"Не мисля, че има някой в нашия отбор, който е спрял да вярва в обрата. Рискувахме всичко на реванша и това ни се отплати. Въпреки че допуснахме гол, играта ни беше наистина страхотна."

"Понякога такива завършеци във футбола се случват и днес късметът ни докосна. Важното е, че бяхме изключително ефективни. А шестият ни гол просто ни прати всички в друго измерение, в друг свят."

"Със сигурност, нашето присъствие в четвъртфиналите няма да се хареса на никого от опонентите ни. Сега всеки от осемте тима там има огромни шансове да стане шампион."

"Сега искам да поздравя феновете и да посветя победата на всички тях, които не се отказаха от нас в нито един момент. Те го заслужиха, защото ние не сме "Харлем Глоубтротърс", а това е истинският футбол", сподели щастливият Луис Енрике след мача.