Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович обясни, че собствениците на клуба със сигурност няма да се откажат от "проекта" си, докато не бъде спечелена Шампионската лига.

Ибра изрази и мнение, че това ще се случи независимо дали той е в състава, или не.

"Мисля, че отборът, клубът, за който играя сега, е проект, започнат преди три години и половина. С цялото ми уважение към историята му преди това, смятам, че клубът се роди в деня, в който катарците го купиха," сподели Златан. 

"Проектът е изцяло нов. Челси имаха подобен проект преди 10 години, и вижте кога спечелиха Шампионската лига?! Отне им доста години. Смятам, че това, което ние направихме за три години и половина, е невероятно. Не почнахме съвсем от нулата, но бяха купени много нови играчи, и за три години и половина, толкова кратко време, бе направен добър отбор. Не съм виждал подобно нещо никъде преди," заяви още той.

"Но е нужен опит, чудеса не стават за 24 часа. Всичко с времето си. Докато катарците инвестират, няма ограничения. Повярвайте ми, те ще преследват тази Шампионска лига, докато я спечелим, и няма да спрат, с мен или без мен," добави Златан. "Затова съм тук, приех огромно предизвикателство, исках да съм част от нещата, защото знам, че ще има исторически постижения. Ще видите. Дайте ни време."