Защитникът на Челси Бранислав Иванович смята, че отборът му е заслужил равния резултат в гостуването на ПСЖ. Двата тима завършиха 1:1, а сърбинът отбеляза единственото попадение за лондончани. 

Този развой на мача даде доста сериозни шансове на "сините" за ответния сблъсък на "Стамфорд Бридж". И според Иванович това е било заслужено, въпреки многото затруднения, създадени от нападателите на ПСЖ. 

"Според мен, напълно заслужено взехме този хубав резултат. Много се радвам, че точно аз бях човекът, който реализира това важно попадение. Но нямаше как, подаването на Гари Кейхил беше страхотно. Нашите защитници винаги участват активно в нападение", сподели Иванович. 

Всичките му съотборници отличиха след двубоя вратаря си Тибо Куртоа, който спаси невероятни положения и също беше в основата на добрия резултат. Иванович също го поздрави за представянето му. 

"Тибо извади невероятни положения и просто беше страхотен. В момента ни е много трудно да кажем кой е по-добрият ни вратар. Винаги е страхотно да знаеш, че имаш някого като Куртоа или Чех зад гърба си."

"При това в толкова нажежени мачове, като този с ПСЖ. Те имаха трима страхотни нападатели тази вечер, които вършеха всичко, както трябва и ни оказаха много натиск в отбрана", сподели Иванович.