ЦСКА Москва и Фенербахче не успяха да се победят в първия мач за тази седмица от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата играна в руската столица завърши при резултат 2:2.

„Червените” успяха да обърнат резултата от 0:1 до 2:1 след като гостите откриха, но след това не съумяха да задържат преднината си, въпреки че имаха още няколко положения в края на двубоя.

Първото попадение падна още в деветата минута след груба грешка на Березуцкий, който подари топката на Алекс, който без проблем преодоля вратаря на ЦСКА. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка и едва след това започнаха по-сериозните атаки от страна на руския тим.

В 49-та минута Красич изравни за 1:1, а само четири минути по-късно Вагнер Лав изведе своите напред, след като реализира от дузпа. В 85-та минута Дейвид изненада вратаря на домакините, след като разстреля мрежата от около 40 метра.

Тогава турската агитка се активизира и започна да подкрепя още по-неистово своите любимци, които обаче не успяха да стигнат до трето попадение в противниковата мрежа.

В другия мач от група G един срещу друг ще се изправят отборите на Интер и ПСВ Айндховен.