Крилото на Ювентус - Кристиано Роналдо бе много доволен след победата с 2:0 над Байер Леверкузен в Шампионската лига от последния шести кръг на груповата фаза. Той заяви, че това е поредната голяма вечер в любимия му турнир. Португалецът реализира първия гол в мача през второто полувреме.

“Поредната голяма вечер в Шампионската лига. Това е моят турнир, обичам го. Обичам да играя в него. Но най-важен е отборът. Представихме се фантастично през второто полувреме, играхме добре и отбелязахме голове. Завършихме на първо място в групата без да загубим мач. Много сме доволни и уверени във възможностите си. През второто полувреме заиграхме изнесени по-напред и пресирахме високо. Така създадохме повече положения. Във физическо отношение отборът е в отлична форма. През втората част напълно контролирахме развитието на мача”, сподели CR7.

Накрая той коментира и предстоящия жребий за 1/8-финалите.

“В елиминациите ще бъде трудно, но и отборите в тази група бяха трудни. Гледаме напред и сме уверени във възможностите си. Уважаваме всеки съперник и знаем, че жребият ще бъде тежък. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи”, каза петкратният носител на Златната топка.