Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро за пореден път спечели сърцата на всички, които обичат Реал Мадрид. Срещу Волфсбург португалецът взе джоистика и превъртя играта. 

Първо с левия от близо, после с глава, а за финал с десния от фаул. Няма ляв, няма десен...и с двата му е песен! Да не коментираме съвършената му игра с глава.

Още по-малко е нужно да обсъждаме скоростта и физическите му дадености. Трудолюбието и желанието за победа са издигнати в култ. 

Кристиано съвсем незаслужено слушаше и четеше, че не бележи във важните двубои. Така е! Роналдо не вкарва в специалните мачове, той го прави във всички. Новина е, ако пропусне целта. Опъването на мрежите е абсолютно ежедневие за великия португалец.

Тези, които го обичат, ще го обичат още по-силно след снощи. Славният номер 7 класира Реал на полуфинал собственоръчно. Този мач остава в историята и някога, когато клубът от Мадрид загуби като гост с много в Европа, тази нощ ще бъде припомняна. Нощта на Кристиано, една от многото му в Шампионската лига. 

Волфсбург разбра това, което знаят мнозина, че 90 минути на „Бернабеу“ са много дълги... Легендата Хуанито е изръсил този лаф в тунела на „Сан Сиро“ след тежка загуба от Интер. Години наред думите му се припомнят, а Реал прави подобни подвизи за кеф на феновете си по цялата планета. Малцина са привилегированите да гледат на живо подобни спектакли. 

Немските „вълци“ не са от висок калибър, но и най-големите конкуренти на Реал са усетили заплахата. Тя бе изписана по лицето на Кристиано след всяко едно от попаденията. Подобна амбиция и спортна злоба е трудно да бъде опитомена. Роналдо изглежда така, сякаш иска да превърти играта. И преди го е правил, но сега всяка бръмка от Командира, копнее да качи Реал на върха. 

Шести пореден полуфинал в Шампионската лига! Шансове за титла в Примера, което доскоро беше илюзия. Реал Мадрид се завърна, а Рафаел Бенитес тренира Нюкасъл в Северна Англия и се бори да не изпадне. Какво ли щеше да бъде, ако не бяха всичките глупости на Флорентино Перес? 

„Десетката“ не успя да опропасти сезона, а Кристиано може да го направи златен! Неговият футбол е зрелище, истинска наслада за сетивата!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS