Легендарният бивш нападател на Реал Мадрид и настоящ  директор в клуба Емилио Бутрагеньо заяви, че испанският гранд ще търси задължителна победа в мача от Шампионската лига срещу  Лудогорец в София.

Защитаващият титлата си от миналия сезон тим на Карло  Анчелоти гостува на Националния стадион "Васил Левски" в сряда  от 21,45 часа в търсене на втори пореден успех, след като откри  кампанията с убедително 5:1 над швейцарския Базел на "Сантяго  Бернабеу".  

"Мислим само за едно и това е победата. За тях (Лудогорец)  мачът срещу Реал Мадрид е голямо събитие. Но ние трябва да  спечелим, защото нови три точки ще ни дадат възможност да се  класираме напред възможно най-скоро, което е нашата цел. Мисля,  че отборът играе все по-добре, има настроение. Трябва да  продължим по тази възходяща линия", коментира 51-годишният  Бутрагеньо.

За гостуването на Лудогорец се очаква на вратата да застане  капитанът Икер Касияс, който направи силен мач при снощната  победа с 2:0 над Виляреал като гост в Примера дивисион.

"Трябва да спечелим в България, защото така ще направим  голяма крачка към класиране напред още преди мачовете с  Ливърпул", коментира Касияс. Той не е притеснен от ротациите, които прави Анчелоти на  вратарския пост. "Ротациите са интересни, така ние с Кейлор сме нащрек през  цялото време и нямаме никаква възможност за отпускане", каза още Касияс. Реал Мадрид ще гостува в София в серия от четири поредни  победи във всички турнири, в която тимът отбеляза 20 гола./БТА