Наставникът на Пари Сен Жермен изрази разочарование от резултата в мача с Барселона. Снощи френският шампион падна с 1:3 като гост на каталунците в Шампионската лига и се прости с лидерската позиция в групата. 

Парижани поведоха в резултата още в началото, но допуснаха пълен обрат. При 1:2 пък имаха доста шансове да изравнят, но направиха прекалено много пропуски и завършват втори. 

"Разочаровани сме, защото бяхме наясно как ще протече мачът, но ни липсваше  точност при завършващия удар. Можеше да направим 2:2 с всичките  положения, които имахме, но не бяхме ефективни и в атака, и в  защита."

"Допуснахме грешки и бяхме наказани.  Знаехме, че трябва да рискуваме, ако искаме да постигнем  добър резултат. Поведохме и бяхме близо до 2:0, но не се получи. Големите играчи превръщат малките шансове в голове и това и се  получи, но за Барселона."

"След това опитахме да направим 2:2, но  вместо това получихме трети гол и стана 1:3. Планирахме да играем на контратака и мисля, че през първото  полувреме създадохме повече положения от Барселона. Затруднихме  ги максимално."

"Концентрирахме се върху средата на терена и се  справихме добре. Все пак ни липсваше нещо. Можеше да вкараме още голове, а и да се защитаваме по-добре в определени ситуации."

"Това, че завършваме на второ място, определено е  неблагоприятно, защото със сигурност на осминафиналите ще трябва да се изправим срещу някой от големите, от фаворитите в  турнира. Опитахме да стигнем до позитивен резултат в Барселона,  който да ни донесе първото място, но не успяхме. Сега ще чакаме  жребия", сподели Блан.