Българската звезда Димитър Бербатов стряска мечтите на Ювентус за требъл този сезон. "Старата госпожа" е почти сигурен шампион на Италия, а вече е на финал и за Купата на страната. Така, за да се осъществи мечтата за три титли, трябва да се елиминира и Монако в Шампионската лига. 

А според звездата на "бианконерите" Леонардо Бонучи, това няма да е никак лесно по една основна причина - наличието на българина в състава на "монегаските". Точно Бербо беше определен като най-голямата заплаха за торинския гранд от основния му защитник. 

"Нищо не ни пречи да мечтаем в този специален за нас сезон. Не се заблуждаваме, че ще ни е лесно, защото има много дълъг път до мечтата, но ние вървим по него. Победа през уикенда над Парма ще ни даде правилния подход за двубоя с Монако в Шампионската лига."

"А той няма да е никак лек. Имаме огромен респект към този съперник, който знаем, че е унищожителен на контраатаки. И имат страхотно оръжие, в лицето на Димитър Бербатов, който продължава да е сред най-големите нападатели в Европа", сподели Бонучи. 

Битките между Ювентус и Монако от четвъртфиналите в Шампионската лига ще се проведат в следващите две седмици и колкото италианците да твърдят обратното, те са огромният фаворит в този сблъсък.