Отборите на Монако и Монпелие не успяха да се победят и завършиха при 0:0 в отложен мач от 25-ия кръг на френското първенство.

Българският нападател Димитър Бербатов се появи в игра през второто полувреме. Футболистът влезе в 61-ата минута, но не успя да донесе трите точки на домакините.

Малко преди края на първото полувреме топката се оказа в мрежата на Монпелие. Яник Ферейра Караско стреля от фаул, Лайвин Курзава засече топката с глава и я прати във вратата, но главният рефер не зачете попадение заради засада.

В 52-ата минута Монпелие получи право да изпълни 11-метров наказателен удар, въпреки че нарушението бе много спорно. В крайна сметка Лукас Бариос пропиля възможността да изведе своя тим напред, като ударът му мина в страни от вратата.

Малко по-късно и Монако имаше претенции за дузпа за игра с ръка в наказателното поле, но съдията този път не отсъди такава.

След равенството Монако заема 4-о място във временното класиране с 55 точки, докато Монпелие е на 7-о с 49. Лидер в Лига 1 е ПСЖ с 62 пункта.