Българският герой за Монако при победата над Арсенал с 3:1 Димитър Бербатов заяви, че „монегаските“ винаги са вярвали в своите възможности. „Князете“ постигнаха чудесна победа по време на първия мач от осминафиналите на Шампионската лига, а Бербо реализира второто попадение за успеха.

„Никой не очакваше такова нещо. Но ние винаги сме вярвали. Вкарахме нашите възможности. Прекрасен резултат, но нищо не е свършило, тепърва ще мислим за следващия мач“, започна Бербатов след срещата.

„Ние сме много добър отбор. Искаме да спечелим повече от тях, борихме се по целия терен, важно е да успееш да отбележиш, а ние го сторихме на три пъти“, каза още българинът.

„Не вярвам, че Арсенал е способен да подцени някой съперник, но ако са го направили, лошо за тях. Не мисля, че сме се класирали, остава още един мач, но ние отиваме уверени“, завърши Бербо.

Припомняме, че Бербатов бе посрещнат с освиквания от феновете на „Емирейтс“, тъй като в миналото защитаваше цветовете на големия съперник на „топчиите“ - Тотнъм.

Реваншът между Монако и Арсенал е на 17 март от 21.45 часа българско време. Срещата ще може отново да проследите в сайта Gong.bg и на честотите на Дарик радио.