Байерн Мюнхен и Ювентус не успяха да се победят, завършвайки наравно 0:0 в двубоя си от група А на Шампионската лига.

Първото полувреме на стадион „Алианц арена” в Мюнхен протече динамично и двата тима пропуснаха добри положения пред противниковите врати. Първо младият нападател на домакините Мюлер пробва да изненада Буфон, но нямаше шанс пред гола. Мирослав Клозе също пробва рефлексите на италианския страж, който и този път успя да запази вратата си суха. От своя страна Ювентус пропусна изгодни положения чрез бразилската си Диего.

До края на първата част домакините от Мюнхен имаха още няколко положения, но този път пропуски направиха Франк Рибери и Швайнщайгер.

Второто полувреме започна с лек превес за гостите от Ювентус, който обаче също не доведе до попадение. Нападателят Якуинта имаше удобни ситуации пред Бут, но и той не съумя да разпечата вратата на домакините.

В другия мач от същата група френският Бордо успя да излъже състава на Макаби Хайфа с минималното 1:0. Единственият гол в мача падна едва седем минути преди края, когато Михаел Сиани вкара и подари трите точки на своя тим. В заключителните секунди на срещата гостите останаха и с човек по-малко на терена след директен червен картон на Кайал.

Лидер в групата е отборът на Байерн Мюнхен с актив от 4 точки, толкова колкото има и втория Бордо. Френският тим обаче е с по-лоша голова разлика. Трети е съставът на Ювентус, който вече има две точки, а Макаби Хайфа заема последното място без спечелена точка.