Селекционерът на националния отбор на Кипър по футбол Ран Бен Шимон не скри разочарованието си от загубата с 1:2 от България в София в турнира - Лига на нациите.

Домакините стигнаха до обрат с два бързи гола през второто полувреме, след като на почивката островитяните водеха с 1:0.

Така тимът на България е лидер в групата с пълен актив от 9 точки, следван от Норвегия с 6 точки, Кипър с 3 точки и Словения с 0 точки.

"Със сигурност заслужавахме повече. Ако Пиерос (Сотириу) беше вкарал (в началото на второто полувреме), нещата щяха да бъдат различни. Тази ситуация беше решаваща, защото след това съперникът получи допълнителна увереност. Борихме се добре за около час, но след това за кратко загубихме баланса си и позволихме на България да ни застраши. Те се възползваха и ни победиха. Тъжен съм за играчите, защото те се бориха здраво, играха смело и без никакъв страх, но не успяха да вземат нищо. Групата е много равностойна, а заради някои детайли в отделните мачове ние не сме по-близо до върха", коментира израелският специалист. /БТА