Отборът на Северна Македоняи стигна до нова победа в Лигата на нациите, побеждавайки с 2:0 Армения като гост. Така македонците още по-категорично поведоха в групата си, събирайки 10 точки след 4 мача. Втори е именно тимът на Армения с актив от 4 пункта. По-късно днес обаче ще се изиграе срещата между Латвия и Фарьорските острови, като някой от тях може да се изкачи на втората позиция.

Западните ни съседи стартираха амбицирано срещата и още в четвъртата минута отбелязаха попадение след корнер чрез Серафимов, но то бе отменено поради засада. Постепенно арменците опитаха да изнесат играта в по-предни позиции и стигнаха до няколко опасности. На три пъти Бичакчян и веднъж Зеларян стреляха опасно по посока на вратата на Столе Димитриевски.

Нещата не се промениха коренно след почивката, когато отново домакините пропуснаха някои възможности. Все пак класата в двубоя си каза думата и само в рамките на петнайсетина минути стигнаха до успеха с две попадения. Първо в 72-ата минута Миовски успя по отличен начин да открие резултата след хубав прехвърлящ изстрел с левия крак. Точка на спора сложи Алими в 85-ата минута, когато той се възползва от върната назад топка и отново с левия крак реализира второто попадение за Македония.