Тами Ейбрахам, Бен Чилуел и Джейдън Санчо ще пропуснат двубоя на Англия с Уелс в четвъртък. Футболната асоциация продължава разследването си, след като стана ясно, че тримата са посетили купон в събота вечер, което е нарушение на правителствените препоръки срещу коронавируса.
Останалите им съотборници в националния отбор дадоха проби за коронавирус, а днес ще бъдат тествани отново  в съответствие с протоколите на УЕФА. Но няма планове тримата да бъдат върнати в групата за приятелската среща с Уелс на „Уембли“. 
 
Санчо, Ейбрахам и Чилуел  се извиниха публично за действията си, но селекционерът Гарет Саутгейт все още не е решил дали ги върне за предстоящите двубои от Лигата на нациите с Белгия и Дания. Това все още е възможно, ако ръководните лица от ФА успеят да уговорят тестването им в петък – два дни преди мача с Белгия на „Уембли“ в неделя. 
 
Саутгейт изпита главоболия след нарушение на карантината и при визитата на Исландия от Лигата на нациите, когато Мейсън Грийнууд и Фил Фодън бяха пратени обратно у дома след срещи с местни момичета.