Единственият българин, селекционер на чуждестранен национален отбор - Станимир Стоилов, не успя да изведе своя Казахстан до победа в турнира Лигата на Нациите. В гостуването си на Грузия момчетата на Мъри паднаха с 1:2. 

Грузинците са тоталният доминантв  тази група и завършиха надпреварата с пет победи от шест мача, завършвайки съвсем заслужено на върха. Казахите останаха техни подгласници, като единствените им две загуби в потока са именно от този съперник. 

Мачът предложи нулево първо полувреме, а развръзката дойде след почивката. Младата надежда Гиорги Чакветадзе, който е трансферна цел на куп европейски грандове, намери по страхотен начин Гиорги Меребашвили на изгодна позиция и той откри резултата в 59-та минута. 

Самият Чакветадзе удвои в 84-та минута и на практика подпечата успеха на Грузия. Все пак воденият от Стоилов тим стигна до почетно попадение в последната минута на мача, а негов автор беше Оралхан Омиртаев, който се беше появил на терена секунди преди това и се разписа с първото си докосване до топката. 

След този мач се затвори и окончателното класиране, при което Грузия завърши с 16 точки на върха и се класира за по-горната дивизия в следващото издание на Лигата на Нациите и получава гарантиран бараж за място на Евро 2020. Казахстан остана на второто място с 6 точки. Латвия и Андора останаха с по 4 точки на последните две места в групата.