Воденият от българския специалист Станимир Стоилов тим на Казахстан завърши 1:1 като гост на Латвия в мач от турнира Лига на нациите.

Казахстан съумя да открие резултата в 18-ата минута чрез Зайнутдинов, но преди почивката латвийците изравниха резултата. Точен беше Карасаускас.

През втората част въпреки опитите и на двата отбора да стигнат до победно попадение, това така и не се случи. Така двата тима взеха по 1 точка. След този мач Казахстан продължава без победа в турнира, след две равенства и поражение и има 2 точки.

В друг двубой от тази група 1 на лига D Грузия победи категорично Андора с 3:0, като гостите завършиха двубоя с 10 души. Вако откри резултата в 33-ата минута, през втората част отново той удвои, а в добавеното време Канкава оформи крайния резултат. Виейра от гостите беше изгонен с директен червен картон в добавеното време на срещата.

В класирането Грузия е на първата позиция с 9 точки и са недосегаеми, а второ, трето и четвърто място с по 2 точки имат тимовете на Казахстан, Латвия и Андора с по 2 точки.