Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров обяви след поражението от Грузия с 2:5, че това е последният му мач на поста.

„Не знам какво да ви кажа. Благодаря на дошлите хора. То е ясно, нямам моралното право да остана, мисля, че ще се разделим. Поемам цялата отговорност. Това е последният ми мач. Нямам моралното право да остана“.

Антон Узунов
71 снимки

Дотук се стигна заради много грешки в защита. Влизаме в мача, допускаме гол. После като вкарахме, след 3 минути пуснахме друг. Една лоша вечер за българския футбол. Искам да се извиня на всички, които са гледали тази продукция. Смятам, че който ме замести ще вдигне отбора и ще има по-добра игра."


"Горчилката в мен е много голяма. Даже по време на мача го реших. Видях, че резултатът набъбна и мачът отиваше на съвсем лош край. Надявам се този резултат да не повлияе психически на момчетата. Дадохме всичко от себе си, но истината е, че физическото състояние на играчите не беше на високо ниво. Едва ли за 6 дни можем да ги подготвим по-добре. Има и такива дни. Виновни са и треньорите", завърши Петров.