Вратарят Димитър Евтимов от третодивизионния английски тим Бъртън получи повиквателна за националния отбор на България  от Петър Хубчев за мачовете в Лигата на нациите – на 16 ноември срещу Кипър и на 19-и срещу Словения. 25-годишният страж призна, че донякъде е бил изненадан от повиквателната.

"Показах, че може би заслужавам да ме повикат. Естествено, че съм щастлив. Бях малко изненадан, споделих на семейството ми. Има малко притеснение, но това е нормално. Ако няма притеснение, не е нормално."
"Георги Петков е легенда на българския футбол, научих много от него. Ще тренирам с настроение. Доста години съм в Англия, непознат съм за българския футбол. Познавам тези, с които сме играли в юношеския национален отбор. С другите се запознах сега.".

"Има настроение в националния отбор. В Англия ми казаха, че заслужавам тази покана, пожелаха ми успех. Клубният отбор е важно нещо, но националният е най-важното. Първенството на Кипър е доста добро. От престоя ми в Нотингам Форест познавам някои от техните момчета", сподели Димитър Евтимов.