Отборът на Сърбия разби на пух и прав гостуващия Русия с 5:0 и си гарантира оставането в Лига В и през следващата кампания от Лигата на нациите. Победата бе задължителна за западните ни съседи, за да запазят мястото си, а четири от попаденията на „Райко Митич” паднаха през първата част.

Първо Неманя Радонич в 10-ата откри, за да дойде в 25-ата минута вторият гол, дело на Лука Йович. Влезлият като резерва на мястото на Радонич – Душан Влахович, вкара за 3:0, а в добавеното време на първата час играчът на Реал Мадрид Йович покачи резултата до 4:0 пред погледа на слабите в този ден руски играчи.

Русия реагира с четири смени на почивката, но това не спомогна за нищо, като дори Филип Младенович вкара пети гол във вратата на гостите за категоричния успех.

Така Сърбия оцеля и завърши трети с шест точки, но Турция отива в долното ниво. Турците също имат шест пункта, но са с по-лоши показатели в преките мачове. Промоцията е спечелена от Унгария, който завърши първи с осем точки, а Русия завърши втори с осем.