В изключително добро настроение отпътуваха двамата големи победители от игрите на Gong.bg и Дарик радио, посветени на Световното първенство по футбол в Русия - Юлиян Гичев и Даниел Евгениев.

Даниел Евгениев спечели възможността да се наслади на екскурзия до Словения, като едновременно с това ще подкрепи и националния тим по футбол. Късметлията победи в играта „Познай резултата” на Gong.bg.

Даниел и Юлиян заминаха заедно с "трикольорите" за Любляна, благодарение на Savoy, и ще станат преки свидетели на първия мач на „лъвовете” в Лигата на нациите.

Даниел бе сред онези, които от началото на груповата фаза на Мондиала бяха познали точния резултат на поне една среща. За съжаление, първият изтеглен в жребия Стефан Стоянов бе възпрепятстван и не успя да се възползва от тази златна възможност, като бе заменен именно от Даниел. На Юлиян пък късметът се усмихна от първия път.

„Много съм щастлив, че ще мога да подкрепя националния отбор по футбол в първия му важен мач от този турнир, както и да се насладя да този прекрасен град Любляна, благодарение на Savoy”, каза Даниел.

"Нямам търпение за откриващия ни двубой в Лигата на нациите, дано тръгнем с победа", добави другият победител - Юлиян Гичев.

Българският състав ще се изправи срещу Словения на 6 септември на стадион "Стожице". Даниел и Юлиян имат отредено специално място на съоръжението, откъдето ще наблюдават на живо изявите на тима. Три дни по-късно България приема Норвегия на стадион "Васил Левски".