Бившият наставник на Левски Делио Роси се изказа изключително ласкаво за Горан Пандев. Нападателят е истинска легенда в Северна Македония и е обичан от мнозина. Играчът направи доста добра кариера в Италия, като въпреки сериозната си възраст продължава да играе на най-високо ниво.

Нещо повече, бившият играч на Лацио дори има шанс да класира страната си за европейското първенство през следващото лято. Към настоящия момент Пандев е футболист на Дженоа. 

Според Делио Роси, който работи с македонската звезда в Лацио, Горан е изключително класен футболист, но много често е подценяван от всички. Бившият треньор на Левски определи голаджията завършен играч и не спести добрите думи по негов адрес.

„Обичам да говоря за Горан, той е един от най-добрите футболисти, с които съм работил. Голям професионалист е и за мен е нападател от най-висока класа. Спомням си как Интер ни го дадоха почти без пари, но те сбъркаха тогава, вярно е, че при тях се озова Деян Станкович, но аз имах възможността да работя със страхотен голмайстор. С годините видях как хората подценяват Пандев и го смятат за играч на средно ниво, но за мен той е много повече. Това момче израсна пред очите ми и беше прекрасно да работим заедно. Желая му всичко най-добро и още успехи с Дженоа и националния отбор“, каза Роси.