Левият защитник на Виктория Пилзен Милан Хавел говори преди реванша с ЦСКА. Играчът получи повиквателна за националния отбор след първата среща, в която вкара първия гол вратата на "червените".
 
- Тази седмица подписахте нов договор с Виктория до юни 2024 г. и за първи път бяхте извикан в националния отбор. Доволен ли сте?
- Чувствата са невероятни. Повиквателната за национален отбор е друга сбъдната мечта. Сега и двете събития ще ме мотивират да работя с всички сили!
 
- Вероятно третото нещо, което искате да добавите към предходните две, е влизане на Виктория в групите на Лигата на  конференциите...
- Точно. Националният отбор е чак през следващата седмица, така че сега ще се съсредоточа само върху Викторка. За нас мачът с ЦСКА е най-важен.
 
- Как определят шансовете за изхода на сблъсъка с ЦСКА?
- Няма да е лесен мач. ЦСКА е неприятен отбор като цяло. Ако искаме да продължим, всеки трябва да се раздаде максимално в реванша. Мисля, че имаме всичко необходимо, за да отстраним ЦСКА.
 
- Как очаквате да играе ЦСКА - като в Пилзен или по друг начин?
- Очаквам да играят като в Чехия. ЦСКА е доказал, че разполага със страхотно качество. Особено в атака има много неприятни играчи. Определено ще трябва да внимаваме за тях, няма да е лесно, но се надявам, че ще се справим.
 
- На трибуните в София ще има доста фенове, които ще подкрепят ЦСКА. Как се подготвяте за това?
- Не знам колко хора могат да дойдат на мача. Но определено няма да е лесно. Тази нация има темпераментни фенове, но на стадиона има лекоатлетическа писта, така че те ще бъдат малко по-далеч и това е добре за нас. Но ние имаме достатъчно опит, за да се справим с това.