Неочаквани проблеми се стовариха на ирландския Сейнт Патрикс преди реванша с ЦСКА от Лигата на конференциите. Местният Шелбърн скочи остро на клуба и местната футболна федерация за решението да отложи мача между двата тима, който трябваше да се играе днес.

Причина за отлагането на мача стана фактът, че тимът на Сейнт Патрикс не успя да уреди чартърен полет от София за Дъблин след мача с ЦСКА на стадион „Васил Левски”. Именно поради тази причина ирландците останаха още един ден българската столица и се прибраха с полет през Лондон.

“Разбрахме късно в петък, че неделният ни мач със Сейнт Патрикс е отложен от Ирландската футболна федерация, тъй като Сейнт Патс не могат да се явят заради проблеми с пътуването им. Отбелязваме, че сега Асоциацията ще разгледа всички факти и ще предприеме следващите стъпки и ще се свърже с нас, за да ги обсъдим. Изключително несправедливо е спрямо нашите привърженици, доброволци и полиция, неделният мач да бъде отложен толкова късно, особено като се има предвид че срещата преди това бе преместена от петък за неделя. Споделяме разочарованието на нашите фенове”, се казва в част от съобщението на Шелбърн.