Героят за Локомотив Пловдив - Илко Пиргов, сподели мнението си след победата на "смърфовете" над Словацко. Стражът имаше основна заслуга, след като спаси 3 дузпи на противника. 

"Труден мач за нас, но съм щастлив, че отборът успя да задържи преднината от първия мач. В дузпите е шанс, късмет, подготовка. Щастлив съм, че успях да помогна на отбора, това беше целта", заяви Пиргов. 

"Аз никога не съм се чувствал резерва. Давам всичко на тренировките, пък кой ще играе и кой ще пази е работа на треньора. Хората ми плащат, за да тренирам, така че когато съм нужен на отбора, ще играя." 

"Уморени сме, със сигурност. Доста път ни се събра днес. Като цяло отборът ще има по-голямо самочувствие след този двубой. Надявам се да се представим добре срещу Копенхаген, но тези два мача са бонус за целия клуб. Дано с малко късмет излезем с положителен резултат", завърши стражът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.