Футболистът на АПОЕЛ Никозия Ндунгала заяви след нулевото равенство срещу Ботев Пловдив, че резултатът е закономерен, с оглед показаното от двата тима. Той сподели, че очаква победа в реванша, когато кипърците ще играят пред своята публика след седмица. 

„Добър мач, два добри отбора, които играят добър футбол. Равенството е нормален резултат. И двата отбора се бориха доста. Мисля, че резултат е ОК. Около 60-ия метър ни липсваше ефективност. Най важното е да сме фокусирани върху следващия мач“.

100 снимки

„За нас това е първи официален двубой, нормално е да започнем малко по трудно. Сега имаме време да се възстановим и да се нагласим да направим това, което не направихме днес в следващия мач. При такъв тип двубой няма фаворити. Ще играем вкъщи и с нашите фенове ще сме по-силни“.

„Това е нормален резултат. Сега трябва да сме фокусирани да запишем победа в следващия мач. Във футбола не можем да кажем, че сме фаворити. Имаме страхотни фенове, атмосферата ще е по-различна, надявам се, че ще спечелим“, заяви Ндунгала.