Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели впечатленията си от класирането на "червените" за плейофния дуел срещу Виктория Пилзен. 

"Браво на момчетата! Отлична тактическа дисциплина през цялото време. Справихме се, това бе важното", заяви Младенов. 

"Първият мач ни даде изключително добро предимство, което трябваше да бъде съхранено. Отбелязахме и гол, което бе изключително важно." 

"Мога да кажа, че играхме рационално. Изключително дисциплинирано, без рискове. Да, допуснахме повече брак, отколкото в София, но това е оправдано. Противникът бе агресивен, а съдийството позволи подобна агресия. Но това е част от футболната игра и ние трябва да се справим с това." 

"От тактическо естество възприемат всичко и изпълняват перфектно. Надявам се да подобряваме физическата мощ и агресия, защото второто полувреме отстъпихме в агресията." 

"Нека се порадваме на победата, тогава ще мислим за съперника. Веднага предприемаме разузнавателни средства, за да разузнаем противника." 

"Самият отбор показа характер. Тази колективна игра, с това бързо преливане. Да, днес разчитахме на контраатаки и това се случи. Въпреки че изравниха, ние доиграхме спокойно. Противникът бе изключително агресивен и с неотсъждане на определени фаулове имаха преимущество в единоборствата", допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.