Защитникът на Уест Хям Крейг Доусън остана доволен от успеха на своя тим с 3:2 над датския Силкеборг във втората среща в Лигата на Конференциите. Макар и резултатът да показва оспорван двубой, англичаните в огромна част от срещата контролираха събитията.

"Към края на срещата малко си усложнихме задачата. Беше ни трудно да си върнем концентрацията, но все пак издържахме. Противниците са един добър отбор, но си свършихме работата. През този сезон имаме много по-голям опит в европейските турнири, което е най-важното в момента. И ще видим докъде ще ни отведе. Ако трябва да бъдем честни, говорим си за това в съблекалнята. Много отбори успяха, защо не ни ние, казва още Доусън след снощната среща.

Уест Хям събра 6 точки и е лидер в групата си, докато датчаните нямат актив. На 6-и октомври те отново ще бъдат гости, но на 2-ия в групата Андерлехт.

Подкрепя го и съотборникът му и капитан на отбора Деклан Райс, който иска победите да идват една след друга.

"Искаме да побеждаваме във всеки мач. Направихме го миналия сезон в Лига Европа и тогава това ни успокои. Следващият ни мач е с Андерлехт, което е важен мач. Ако успеем да спечелим и тази среща, то ситуацията за нашето бъдеще в Европа става много добра, очерта посоката на развитие Деклан Райс.