Самоувереният в класата на Динамо Москва преди реванша с ЦСКА Александър Кержаков разкритикува някои от своите съотборници след шокиращата загуба от софийския тим в Лига Европа.

„Играхме футбол само до десетата минута, както и в последните ни срещи. Хванах се за главата по време на мача, тъй като е непонятно за мен как някои играчи не могат да дадат на партньора си пас на пет метра. Ако ти не можеш да правиш това, как може да играеш в Шампионската лига или Лига Европа?!", попита риторично Кержаков.

Вратарят Владимир Габулов определи загубата като „катастрофа”. „Това е решаващ мач за влизане в групите, а ние играхме безхаберно. Всичко идва от главата, явно нямахме настройка", сподели Габулов.

Генералният директор на московчани Дмитрий Иванов смята, че поражението от ЦСКА се дължи на умората в играчите на Динамо. „Това обаче не е оправдание. Ще търсим причините. Загубихме мача в психологически план. Съперникът ни беше преодолим и такъв резултат е много лош за нас”, заяви Иванов.

Той допълни, че засега клубът не смята да се разделя с Кержаков. „Получихме полуофициално предложение от Монако, Александър не прояви интерес към него. Оферта от Зенит няма”, каза Иванов.