В коментарните рубрики на пресата в Русия започна да се прокрадва всеобщата идея, че Динамо Москва има проблем от психологическо естество. Мнението на спортните журналисти е продиктувано от факта, че само преди няколко дни тимът, воден от Андрей Кобелев, претърпя тежко поражение от Рубин Казан с 0:3. Натискът около отбора се увеличи, тъй като критиките към футболистите и треньора се засилиха през изминалите дни.

„Отчитайки напрегнатия график на Динамо в течение на последния месец, въпросът за психологическото възстановяване на отбора преди мача с ЦСКА е много по-важен, отколкото физическата кондиция”, пише Газета.ру.

В материала се признава още, че по време на двубоя в София, „червените” показаха по-голямо желание за победа. Не се подминава и фактът, че ЦСКА заема първото място в класирането на А група, след три победи в България.

„Динамо, за разлика от своя съперник, се представя нестабилно в руското първенство. Преди поражението от Рубин, Динамо постигна победа като домакин на Ростов, но това бе предшествано от загуба от Терек”, припомнят колегите в Русия, които не пропускат и темата за няколкото контузени футболисти, сред които е и Цветан Генков.

ВИДЕО от тренировката на Динамо Москва можете да видите ТУК!