Старши треньорът на Спортинг Лисабон Пауло Сержио не успя да скрие своето разочарование от отпадането на тима за Купата на Португалия. Снощи „лъвовете” бяха елиминирани след поражение от Витория Сетубал с 1:2.

„Витория Сетубал игра много ефикасно през първото полувреме. Те имаха две положения и вкараха два гола. След почивката се опитахме да променим развоя, но не се получи. Те се показаха като много сплотен отбор в защита. Бяхме с големи амбиции за този мач, но сега сме много тъжни. Усетихме това поражение, като удар в стомаха”, сподели Сержио дни преди гостуването на Спортинг в София срещу Левски.

Запитан, дали се притеснява за мястото си начело на столичани, специалистът отговори така: „Моето място винаги е в опасност. Няма нито един треньор, който винаги да печели своите мачове, но аз не мисля за нещо подобно. Вярвам в работата, която върша”, отбеляза философски Пауло Сержио.

Спортинг пристига в София във вторник, а два дни по-късно ще играе с Левски в турнира Лига Европа. На практика мачът е без значение за гостите, които вече се класираха напред в надпреварата.