Старши треньорът на ХИК Хелзинки Мика Лехкосуо заяви, че воденият от него отбор трябва да се представи много по-силно в предстоящите мачове срещу Берое в сравнение с това, което тимът демонстрира в първите два двубоя срещу Атлантас Клайпеда в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Моят колега Веса Весара изгледа мача между Радник и Берое в Баня Лука. Със сигурност ще направим много сериозен анализ на съперника. Ще се опитаме да се сдобием с максимално много мачове на Берое“, коментира Лехкосуо.

„Берое може би ще играе по различен начин срещу нас в сравнение с това, което показа срещу Радник. Може би те ще играят повече на контраатака“, добави треньорът на ХИК.

„Ние със сигурност трябва да демонстрираме много по-добра игра срещу Берое в сравнение с това, което показахме в двубоите срещу Атлантас. Сега сме изцяло фокусирани върху мачовете с Берое, които ни предстоят и не мислим евентуални за третия или четвъртия кръг на Лига Европа. Българските отбори са по-силни от литовските. Очаква ни едно истинско предизвикателство. Това, че бяхме поставени не ни дава предимство. Имаме по-висок коефициент, защото участваме по-редовно в турнира от Берое. Единствено заради това.“

Лидерът във финландското първенство приема ПС Кеми в неделя. Треньорът Мика Лехкосуо обяви, че със сигурност ще направи ротации в своя състав, за да запази играчите си свежи и ще даде почивка на някои, които не са в добро функционално състояние.