Стотина привърженика на австрийския Залцбург пристигнаха с чартъра на тима, за да го подкрепят в утрешния мач с Левски. Феновете се зарадваха на слънчевото време в София и от топлото посрещане от страна на фирмата спонсор на отбора.

Въпреки енергийните напитки, които държаха в ръце, феновете увериха журналистите, че при престоя им в България ще наблегнат на бирата. Един от тях с гордост заяви, че те са „бирени” фенове, което почни на всички им личеше по външния вид.

Старши треньорът Хууб Стевенс подмина не само журналистите, но и колекционерите на автографи. Той бе зимно облечен, но като видя слънцето си съблече палтото преди да се качи в автобуса.

Двамата тъмнокожи централни защитници на Залцбург също се усмихнаха на софийското слънце.

Освен за отбора, фирмата посрещач бе докарала още три автобуса. Единият от тях бе за ВИП гостите на тима, вторият за феновете и трети по-малък за придружаващите журналисти.

Довечера тренировката на австрийците е от 19 часа на стадион „Георги Аспарухов” , а преди нея от 18.30 пресконференция ще даде старши треньора Хууб Стевенс и един от футболистите на Залцбург.

Привърженици на Байерн посрещнаха футболиста Александър Циклер. Бившата звезда на Байерн в момента води нападението на Залцбург. Той получи специален подарък.