"През първото полувреме се противопоставихме добре на ЦСКА и вратарят ни почти нямаше работа. В началото на втората част нашият вратар спаси отлично удар на Маркиньос. През второто полувреме футболистите на ЦСКА просто ни надтичаха и за наше съжаление получихме гол от далечно разстояние. Определено имаше грешка при гола - недопустимо е да допуснеш гол след тъч". Това бе кратката оценка на старши треньора на Дери Сити - Стивън Кени, след днешния първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа с ЦСКА, завършил при резултат 1:0 за българския отбор.

На въпрос дали е доволен от резултата, Стивън Кени отговори: "Не съм доволен от резултата. Винаги трябва да излизаш за победа, независимо дали играеш срещу Реал Мадрид или срещу друг отбор. Но съм доволен от моите момчета, те се раздадоха на 100 процента".

Помолен да коментира реванша след една седмица, Стивън Кени каза: "С оглед на това, че не вкарахме гол в София, шансовете ни не са големи. В реванша трябва да играем по-открито, а това ща даде шансове на ЦСКА за гол. А освен това ЦСКА е отличен отбор, с класа над нас. ЦСКА е малко голяма хапка за нашата уста".