Журналистът от вестник „Советский спорт“ Сергей Прякин даде интервю за Гонг, в което изрази своето мнение за предстоящите мачове между нашия ЦСКА и Динамо Москва за Лига Европа.

„Според мен шансовете са 60:40 в полза на Динамо, но никой в Русия в момента не може да даде точна преценка за качествата на вашия ЦСКА. Все пак изхождайки от класата като цяло на руското и българското първенство, мисля даже, че Динамо ще победи още в първия мач в София. Иначе Динамо не може да се смята от грандовете на руския футбол, независимо че в съветските времена има 11 спечелени титли. В момента грандовете у нас са ЦСКА, Спартак Москва и Зенит, донякъде още Рубин и Локомотив Москва. Динамо обаче е здрав отбор и има шансове да влезе в шестицата на първенството.“

Журналистът очаква около 200-300 руски фенове да присъства на стадион „Васил Левски“ за първия двубой в четвъртък, а на реванша в Химки – около 10 000 души. Според него нашият Цветан Генков не издържа на конкуренцията в нападението на Динамо и затова не е титуляр, още повече, че отборът по-често играе с един нападател.