Мениджърът на съперника на ЦСКА в третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа Дери Сити Стивън Кени заяви, че неговият отбор трябва да подходи много внимателно към реванша между двата тима в четвъртък.

„Червените” от София победиха с 1:0 в първия мач между двата отбора на българска земя. „Армейците” кацнаха в сряда в Лондондери, като в четвъртък от 21 часа (българско време) излизат срещу северноирландците.

„Това е изключително голяма възможност за нас да продължим напред в Европа. Длъжни сме да не допуснем гол в нашата врата, ако искаме да постигнем целта си”, заяви пред „BBC Sport” мениджърът на Дери.

„Не можем да тръгнем ва банк срещу българите още от първите  минути на срещата. Трябва да подходим много внимателно и да изчакаме момента, когато да нанесем удара си. Длъжни сме да се възползваме от всяко положение, което създадем”, продължи Кени.

„ЦСКА е силен отбор. Това е фаворитът преди утрешния мач. Със сигурност от София очакват да продължат напред и да влязат в групите на Лига Европа. Трябва да покажем формата, с която отстранихме Сконто Рига. Сигурен съм, че нашите фенове ще ни дадат добра основа, на базата на която да отстраним и ЦСКА”, каза още наставникът на Дери Сити.