Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс не скри разочарованието си от равенството 1:1 срещу швейцарския Сион в Лига Европа.

Снощи мърсисайдци за пореден път от началото на сезона стъпиха накриво и не успяха да победят 5-ия в първенството на Швейцария. Адам Лалана откри рано в 4-ата минута с попадение, в градежа на което останаха сериозни съмнения за засада, а в 18-ата гостите изравниха чрез Ебенизър Асифуа.

След почивката последваха много пропуски от страна на англичаните, които записаха втори пореден хикс в Лига Европа.

„Длъжни сме да бъдем клинични“, каза Роджърс след мача. „Вкарахме хубав гол, но пропуснахме не половинчати шансове, а наистина добри възможности да отбележим още. Докато не започнем да ги реализираме, няма как да печелим. Разочаровани сме.“

В момента северноирландецът е подложен под огромно напрежение заради слабите резултати, а снощи феновете на „Анфийлд“ ясно показаха своята позиция, като освиркаха него и отбора. „Знам, че медиите и пресата ще украсят историята, но ние оставаме спокойни. Аз се наслажддавам на работата си. Тя е страхотно предизвикателство и отново е свързана с реизграждането на състава“, добави той.