30-годишният австрийски национал и бранител на Рапид Виена Маркус Катцер бе доста сигурен в спечелването на точки от страна на своя тим в утрешния мач от Лига Европа срещу ЦСКА.

„Да, наистина до този момент нямаме спечелени точки в групата ни, което не ни харесва. Поради това, идваме в София с идеята да спечелим първите си точки именно срещу ЦСКА. Познаваме вече съперника ни, гледахме някои от последните му мачове. Имаме нужният респект към българите, но в никакъв случай не се страхуваме. Мога да направя сравнение между Берое, с които вече играхме два пъти и ЦСКА и смея да твърдя, че утрешният ни противник е по-силен” – заяви Катцер.

Попитан кой според него е фаворит да спечели първото място в групата, опитният защитник отговори: „Логично е това да е някои измежду Порто и Бешикташ. Не знам, нашата цел е да имаме повече точки накрая. Не мога да преценя кое е по-важно за нас – дали участието ни в Лига Европа или това във вътрешното първенство. Искаме да се развиване чрез мачовете в Лига Европа, така съответно и двете състезания са от голямо значение за нас” – завърши играчът на Рапид Виена.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg